Skip to main content

Logo Autobedrijf Velthorst

Autobedrijf Velthorst Bosch Workshop Partner

Door dat wij ons aan Bosch verbonden hebben worden wij continue bij geschoold over de nieuwste ontwikkelingen in de Automotive. En hebben wij de meest actuele apparatuur, uitlees software en kunnen we iedere auto servicen, inclusief lease auto’s, elektrische autos en de nieuwste airco systemen.

Wij verzorgen

Auto transport, berging en pechservice
Alle merken onderhoud, ook voor uw (elektrische lease auto) wij regelen alles met uw lease maatschappij
Schade afhandelingen inclusief vervangend vervoer
Apk keuringen op afspraak, reparatie aan jong en oud, wij verkopen een leuke snel wisselende voorraad aan occasions in 2023 hebben wij ruim 150 occasions aan u mogen afleveren. Scherpe concurrerende banden prijzen, alle merken.

Apk keuring staat voor Algemene periodieke keuring, dit is een veiligheidskeuring.
Laat uw auto, tijdens de apk ook door ons onderhouden, denk aan de vloeistoffen als motorolie, de bougies en alle filters.
Wij kunnen u altijd precies vertellen waar uw auto volgens fabrieksschema aan toe is.
Want de meest gemaakte fout, APK keuring is geen onderhoud, wij kunnen zowel de onderhoudsbeurten als de APK keuringen eventueel gecombineerd voor u verzorgen!Maak hier wel even vroegtijdig een afspraak voor.

Ook voor het Reinigen van uw in- en exterieur en Wissel + kosteloze opslag van uw Zomer/winterbanden bent u van harte welkom.

Aircoservice
Om de airco in je auto in perfecte staat te houden beschikken wij over de modernste apparatuur. Wij kunnen je airco vullen, onderhouden en indien nodig repareren.

Waar wij voor staan:
Persoonlijk, en transparant, wij overleggen altijd vooraf over de kosten, en BIJ ONS IS AFSPRAAK IS AFSPRAAK
Kleine garage met een dorps karakter en brede kennis
Haal en breng service
Vervangend vervoer ook elektrisch of gratis leenfiets

Wij staan achter ons werk en producten dus geven garantie op onze occasions en reparaties
Auto kopen maar niet de middelen? Financiering en verzekering via Autobedrijf Velthorst mogelijk.
Staat de perfecte auto er niet tussen, geef uw wensen aan ons door via het contact formulier of per email en wij gaan voor u opzoek.

Erkend leerbedrijf

Autobedrijf Velthorst in een Erkend leerbedrijf, dit betekend dat wij doorlopend mensen opleiden die in de toekomst in onze branche aan de gang willen, ben jij geïnteresseerd in een stage of leerwerkplek, en ben je echt gemotiveerd, dan mag je altijd je CV mailen en in welke periode je stage zou willen lopen en voor welke opleiding. Wij vinden het belangrijk om mensen op te leiden en mee te nemen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.