Skip to main content

Logo Autobedrijf Velthorst

 Autobedrijf Velthorst Gecertificeerd MPM olie & vloeistoffen specialist
MPM International Oil Company is een Nederlands bedrijf en levert al 25 jaar in meer dan 50 landen. MPM is marktleider in Nederland voor de universele garagebedrijven in oliën en vloeistoffen. MPM levert uitsluitend producten die 100% voldoen aan de specificaties van uw autofabrikant met de officiële goedkeuring.
MPM is de specialist in door uw autofabrikant voorgeschreven originele oliën en vloeistoffen voor uw auto. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste,  goedgekeurde en het originele product van de hoogste kwaliteit.

MPM de specialist in automotive oliën en vloeistoffen.

  • De ontwikkelingen in de milieu-eisen en de techniek gaan steeds sneller en zijn steeds strikter
  • Uw auto is inmiddels een complex geheel van mechanische, hydraulische, en elektronische systemen. Deze ontwikkelingen zorgen dat alle verschillende autofabrikanten steeds meer speciale oliën en vloeistoffen vereisen.
  • Gebruik daarom altijd de juiste en goedgekeurde MPM oliën en vloeistoffen. Dit is essentieel voor het behoud en de prestaties van  uw auto en het sparen van het milieu.
  • Dit biedt u: het beste behoud, het voorkomen van schade aan uw auto, de beste prestaties, minimaal brandstofverbruik.

MPM werkt nauw samen in de ontwikkeling van haar producten met verschillende partners en werkt via haar internationale leveranciers nauw samen met diverse gerenommeerde merken zoals, Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Opel, Kia en Yanmar.

Hoge kwaliteit motorolie specifiek ontwikkeld voor uw auto. Door de juiste olie uit te zoeken verbetert u niet alleen de prestaties van uw motor maar  verlengt u ook de levensduur ervan. Het is dus belangrijk om naast de juiste type olie ook een hoge kwaliteit olie te gebruiken. Autobedrijf Velthorst werkt met originele en goedgekeurde oliën en vloeistoffen 

Weet u niet welke olie er in uw auto moet?
Kom dan even langs, wij hebben een compleet pakket aan originele en goedgekeurde oliën en vloeistoffen voor in uw auto, zoals
motoroliën , versnellingsbakoliën, remoliën, koelvloeistoffen. Wij kunnen u adviseren en een olie advies geven via uw kenteken.
Tevens verkopen wij de de handige MPM Motorolie / koelvloeistof 1 literflessen voor onderweg.