Skip to main content

Logo Autobedrijf Velthorst

Autobedrijf Velthorst is een Bosch Workshop partner

Het Bosch Workshop Partner module concept biedt een totaalpakket aan met een mix van technische trainingen, advies en ondersteuning op vlak van diagnose en werkplaatsapparatuur en een assortiment aan producten die nodig zijn voor het kwalitatief onderhouden en repareren van uw voertuigen. Verder biedt het Bosch Workshop Partner concept een gevarieerd aanbod van Bosch marketing- en communicatiemiddelen waardoor wij ons als Bosch-partner kunnen onderscheiden. Dit alles met behoud van ons eigen identiteit en onafhankelijkheid. Daarom onze slogan ‘Ons autobedrijf, Bosch-kwaliteit’.

Bosch workshop partner Autobedrijf Vethorst, ook voor het onderhoud van uw Elektrische auto

Specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto’s
Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s. Misschien overweegt u zelf er een aan te schaffen of wie weet rijdt u er al een. Dan is het goed om te weten dat u bij Autobedrijf Velthorst verzekerd bent van specialistisch onderhoud dat voor deze auto’s noodzakelijk is. Voor alle merken en modellen.

Ander soort onderhoud
Elektrische en hybride auto’s, ook wel e-voertuigen genoemd, vergen een ander soort onderhoud dan auto’s met een benzine- of dieselmotor. Hybride auto’s hebben weliswaar ook nog een (compacte) verbrandingsmotor aan boord, bij elektrische (EV) auto’s gaat het alleen nog maar om elektronische componenten, zoals accu’s, oplaadsystemen en elektromotoren.

Gecertificeerde monteurs
Deze technieken stellen ook nieuwe eisen aan onze monteurs. Vanwege de complexe elektronica, maar ook in verband met de hoge elektrische spanning die nodig is voor dit soort aandrijfsystemen. Ook zijn elektrische auto’s meestal uitgerust met een systeem dat remenergie omzet in elektrische stroom (regeneratief remmen).

Om veilig en vakkundig aan deze auto’s te mogen werken, hebben de monteurs van Autobedrijf Velthorst het hiervoor benodigde certificaat op zak. Hiervoor hebben zij specifieke opleidingen afgerond en nemen zij regelmatig deel aan opvolgtrainingen. Hierdoor zijn wij als bedrijf gecertificeerd voor het werken aan elektrische en hybride voertuigen.

Wij verrichten apk keuringen voor alle soorten voertuigen < 3500 KG
Wij investeren continue door in de meest recente meet en controle middelen, om aan de eisen van het RDW te voldoen, en om uw veiligheid te kunnen garanderen.